Innehålls- och supporttjänster

Vi hjälper gärna till även efter din webbplats är klar! Det är viktigt att webbplatsen inte blir en statisk plats dit besökarna inte har någon anledning att återkomma utan att ni fortsätter arbetet genom att ta kontinuerligt ta fram mer innehåll och göra förbättringar. Som stöd rekommederar vi våra webbanalystjänster, men vi finns även till hands om ni behöver hjälp med innehållet!

Innehållet i fokus

Utseende och funktion är två viktiga delar av en väl fungerande webbplats, men det viktigaste av allt är ändå innehållet!

Det är tack vare strategiskt utformade texter som sökmotorer hittar dig och, vad ännu viktigare är, besökarna väljer dig. Vi hjälper dig gärna ta fram högkvalitativt innehåll för din webbsida.

Trygghet med supportavtal

Precis som din bil behöver service med jämna mellanrum behöver tekniken bakom din webbsida ses över och hållas uppdaterad. Med vårt supportavtal behöver du inte oroa dig! Vi håller tekniken uppdaterad!

I supportavtalet ingår även tid för att göra mindre förändringar av din webbplats så den alltid känns ny och fräsch!

Innehållsuppdatering

Vi bygger din webbsida med verktyg så att du kan uppdatera innehållet själv, men om du vill kan vi hjälpa dig med det också! På så sätt kan du fokusera på din verksamhet!

Du epostar materialet du vill ha upplagt och vi ser till att det publiceras på din webbsida, snyggt och korrekt

Redaktörstjänster

Känner du att inspirationen tryter när du ska formulera texterna till din webbsida? Hittar du inte den där speciella bilden som förmedlar den rätta känslan?

Överlåt det besvärliga till oss! Vi kan till och med skriva ihop dina nyheter, bara ring och berätta för oss så skriver vi ihop en välformulerad nyhet och publicerar den på din sida.